Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- فروش دو هزار و ۲۰۰ دلار ارز سهمیه‌ای حذف شده است و بقیه مصارف ۲۳گانه ارز برقرار بوده و توسط صرافی‌ها پرداخت می‌شود.

بررسی های میدانی امروز (چهارشنبه) خبرنگار ایرنا حاکی است از آنجا که بخش زیادی از تقاضا در روزهای اخیر، تقاضای غیرواقعی و کاذب بوده، حذف ۲۲۰۰ ارز با کارت ملی موجب از بین رفتن صف‌ها در مقابل صرافی‌ها شده، آرامش در بازار برقرار بوده و روال عادی تامین نیازهای واقعی ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که فروش ۲۲۰۰ دلار با کارت ملی که اکنون حذف شده است، فقط سرفصل «سایر» بوده و بقیه مصارف ۲۳گانه ارز برقرار بوده و توسط صرافی‌ها پرداخت می‌شود.

سرفصل سایر هم یک پیشنهاد اضافی بوده که با توجه به سوداگری و سفته بازی یاد شده، از سوی بانک مرکزی حذف شد.

بر این اساس پرداخت ارز در سایر سرفصل های ۲۳ گانه خدماتی به روال سابق ادامه خواهد داشت.

همچنین تامین ارز تقاضای تجاری و بازرگانی از طریق سامانه نیما در حال انجام است.

شایان ذکر است، همه معاملات ارز اشخاص توسط صرافی‌ها در سیستم‌ها و سامانه‌های مربوطه ثبت و به نهادهای نظارتی اعم از سازمان امورمالیاتی، سازمان هدفمندی یارانه ها و غیره ارسال می‌شود.

به گزارش ایرنا، صف‌های طولانی و جنجال برانگیز خرید ارز سهمیه‌ای از صرافی‌های بانکی، واکنش بانک مرکزی را به همراه داشت و موجب توقف فروش ۲۲۰۰ دلار ارز سهمیه‌ای به هر فرد شد.

در شیوه سوداگران، از کارت‌های ملی اجاره‌ای استفاده می‌شد.

بانک مرکزی با افزایش قیمت دلار در بازار، از ظهر روز سه‌شنبه به صرافی‌های بانکی دستور داد که دیگر مانند قبل نسبت به فروش ۲۲۰۰ دلار به هر فرد اقدام نکنند.

در توضیحات ابلاغی به صرافی‌های بانکی آمده است که «به استناد تصمیمات متخذه از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، فروش اسکناس از محل سایر کد (۲۴) تا اطلاع ثانوی از سیستم سنا حذف شد و بدین ترتیب فروش دو هزار یورو یا معادل آن به سایر اسعار به هر دارنده کارت ملی در سال منتفی شده است.»

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ارز سهمیه ای بانک مرکزی صرافی ها حذف شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۷۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 27 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 549  میلیون دلار و برای خدمات 121 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 747 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

ریزش دلار به‌سمت کانال 50هزار


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 97 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 27 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 509 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 249 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 176 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 149 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 201 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 228، 33، 188، 108 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 266 میلیون دلار ارز نیمایی و 189 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 44 هزار و 359 تومان، یورو با نرخ 47 هزار و 456 تومان و درهم با نرخ 12 هزار و 78 تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 41 هزار و 418 تومان، یورور با نرخ 44 هزار و 308 تومان و درهم با نرخ 11 هزار و 278 تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شمسایی: این قهرمانی فقط برای مردم است
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • حراج پشته‌های علف مشهور «مونه»
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​